Nëse nuk flet mirë italisht, mund të jetë e dobishme të studiosh manuale dygjuhëshe.

Usage Frequency: 1.

<strong>Përkthime nga fjalori shqip - italisht, përkufizime, gramatikë. shqiptim Shqip Frëngjisht Fjalor Glosbe.

.

.

lakim Stem. Libra. .

Përktheni skedarët tuaj të titrave SRT në një larmi të pasur gjuhësh dhe bashkojini ato në një, menjëherë, online dhe falas!.

nga Shqipëria në Itali dhe anasjelltas në një rrugë të 75 situatave të jetës së përditshme me 700 fjati të përdorshme dhe 3. . 861.

FJAL-FJALI KOMUNIKIMI ITALISHT-SHQIP ITALISHT SHQIP PERSONE. 524K views 3 years ago.

<strong>shqip lt gt gjermanisht newbornschool webs com.

class=" fc-falcon">Latinishtja dhe Italishtja në prizmin e shqipes 2.

Fjalor anglisht-shqip, shqip-anglisht. Fjalor Gjermanisht Shqip Deutsch Albanisches Wörterbuch.

Perkthe Shqip Anglisht Italisht Gjermanisht Greqisht Bullgarisht Rumanisht Serbisht Rusisht. .

fc-smoke">Jan 9, 2015 · Quality: Reference: Anonymous.
.
Ky fjalor i gjuhës shqipe është i thjeshtë dhe i këndshëm për t'u përdorur dhe përditësohet rregullisht, duke e bërë atë të denjë për nevojat e shqipfolësve në ditët e sotme.

class=" fc-falcon">Fjalor Shqip Frëngjisht Wikipedia.

.

. . 17K subscribers.

Libri ka (V. Italisht Hebraisht Japonisht Javanisht Gjeorgjisht Kazakisht Kmere Kanada. Italisht Hebraisht Japonisht Javanisht Gjeorgjisht Kazakisht Kmere Kanada. 10. . Shqip Excel Translator Përkthe %në gjuhën e caktuar Zvarrit dhe lësho skedarët këtu ose kliko për t&#39;i ngarkuar.

verbo është përkthimi i "folje" në italisht.

mesimi i gjuhes angleze pa mesues kosove Bing. .

Mësimi 3 Mëso gjuhën gjermane Mëso gjermanisht Video.

Lingvanex gjithashtu ofron përkthim në internet nga Turke në anglisht.

gjuha italiane është përkthimi i "lingua italiana"shqip.

Shqip Italisht Kursi 100 mësime + TEKST.

Perkthe Shqip Anglisht Italisht Gjermanisht Greqisht Bullgarisht Rumanisht Serbisht Rusisht.